Saltar al contenido

Marca forEvents

La nostra història

forEvents és una empresa especialitzada en oferir serveis de restauració, càtering i serveis personalitzats ocupant-nos de tot si així ho desitgeu. Fem de la vostra celebració un moment inoblidable que recordareu sempre conventint la festa en un event gastronòmic amb el que sorpendreu als vostres familiars i amics amb les últimes tendències culinàries més actuals o tradicionals, de decoració i atrezzo.

forEvents us acompanya amb la seva professionalitat, empatía, treball i experiència en disenyar un menú personalitzat i en escollir la decoració i ambientació del vostre event a través de la vostra inspiració, cuidant fins a l’últim detall. És important per forEvents transmetre a través de tot això els vostres desitjos per fer de la vostra celebració una experiència única i màgica.

A forEvents càtering disposem d’espais on treballar arreu de la província de Tarragona i voltants i també podem atendre l’event en qualsevol espai escollit pel client. També disposem d’espai propi al Restaurant forEvents al Celler Rendé Masdéu situat en un entorn ídilic a la Conca de Barberà.

A forEvents disfrutem i gaudim fent realitat els vostres somnis.

Què opinen de nosaltres?

El nostre equip

Albert

CUINA SOMNIS

Belén

FA MÀGIA

Juanito

HO FA POSSIBLE